بعد از 1400 سال هنوز صدای غربت سیدالشهدا (علیهالسلام) بلند است

به گزارش روابط عمومی موسسه زیتون، پنجمین شب از مراسم سوگواری دهه اول محرم، با سخنرانی «حجتالاسلام دکتر محمدرضا زائری» پیرامون ارادت مسیحیان معاصر لبنان به امام حسین (علیهالسلام) و جایگاه ایشان در ادبیات معاصر لبنان برگزار شد.
وی آثار ادیبان مسیحی لبنان با محوریت حضرت علی و امام حسین (علیهمالسلام) را مربوط به سال 1950 به بعد دانست و اظهار داشت: نزدیک به 50 تن از نویسندگان معاصر لبنانی از جمله نویسنده معروف «جبران خلیل جبران» آثاری در مدح و ستایش اهلبیت (علیهمالسلام) به نگارش درآوردهاند.
حجتالاسلام زائری با اشاره به جهانیشدن نام و قیام امام حسین (علیهالسلام) تاکید کرد: بعد از 1400 سال هنوز صدای تنهایی و غربت امام حسین بلند است و امروز شاهد هستیم علاوه بر مسلمانان، پیروان ادیان مختلف در گوشه و کنار جهان ازجمله هندوستان، آمریکا، انگلستان و … به شکلهای مختلف سعی در اقامه نام بلند سیدالشهدا (علیهالسلام) و عزای شهادت مظلومانه ایشان دارند.
از طریق لینک زیر میتوانید منتخب سخنان حجتالاسلام زائری را مشاهده نمایید:
فایل تصویری این سخنرانی از طریق لینک زیر قابل دریافت است: